mobil menü
TR

Dilek & Öneri Formu

İLETİŞİM BİLGİLERİ

Aşağıda alınan tüm bilgiler gizli tutulmaktadır.
* ile işaretli alanlar doldurulması zorunlu alanlardır.

Kalan karakter sayısı

500

Yazdığınız mesaj en fazla 500 karakter içermelidir.


Daha uzun mesaj yazmak için bilgi@etietieti.com adresini kullanınız.

Gizlilik şartlarını kabul ediyorum. *

Gizlilik Politikası

Gizlilik Sözleşmesi ve Kişisel Verilerin Korunması Hakkında Kanun Kapsamında Bilgilendirme

  • Bu sözleşme kullanıcıya ait bilgilerin nasıl kullanılacağı ve koruyacağını belirtir. Bu kurallar, aynı zamanda kişisel bilgilerinizin toplanmasını istemediğinizde neler yapmanız gerektiğini ve bize verdiğiniz bilgileri nasıl değiştireceğinizi de belirtir. ETİ size ait bilgileri, rızanız olmaksızın üçüncü kişilerle paylaşmayacaktır.
  • Site, her kullanımında sizi tanımak ve kullanımınızı kolaylaştırmak için bilgisayarınıza “cookie” yükleyebilir. “Cookie” yüklenmesini reddedebilirsiniz. ETİ, “cookie” vasıtası ile edindiği bilgileri üçüncü kişilerle yasal zorunluluk olmadıkça paylaşmayacaktır.
  • Her türlü kişisel bilginiz tam onayınız ile ETİ veri tabanına iletilecektir. Onayınız bulunmadığı takdirde kişisel bilgilerinizi yüklemeyiniz. ETİ onayınız olmadığı sürece kişisel bilgilerinizi almayacaktır.
  • Bilgileriniz ETİ dışında üçüncü kişilerin yararına kullanılmaz. Katılım koşullarını kabul eden tüm kullanıcılar bu hususları şimdiden kabul ve taahhüt etmişlerdir.
  • Bu metin ile 6698 Sayılı Kişisel Verilen Korunması Hakkında Kanun kapsamında;

    Kişisel verilerin, elde edilmesi, depolanması, kaydedilmesi, muhafaza edilmesi, değiştirilmesi gibi verilerin üzerinde yapılan her türlü işlemin usulüne göre yapılması ETİ’nin sorumluluğundadır. ETİ, verilerin usulüne uygun olarak işlenmemesi nedeniyle doğabilecek zararlardan dolayı, 6698 Sayılı Kanun kapsamında hukuki işlemlerin yapabileceğini kabul etmiştir.

    ETİ tarafından 6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamında aydınlatma ve bilgi verme yükümlülüğünün yerine getirildiğini ve bilgilendirildiğinizi beyan ve kabul etmiş bulunmaktasınız.

    Tarafınıza ait kişisel verilerin elde edilmesi, depolanması, kaydedilmesi, muhafaza edilmesi, değiştirilmesi olmak üzere verilerin ne şekilde işlendiğine dair bilgileri, veriyi sorumlusu olarak ETİ Gıda San. Tic. A.Ş.’den alabilir; verilerinizin değiştirilmesini, silinmesini talep edebilirsiniz.
  • Sitede bu kuralların onaylandığına dair ayrı bir işlem olmasa dahi bu siteyi kullanarak yukarıda belirtilen yasal uyarıları tamamen ve çekincesiz olarak ve gizlilik kurallarını da kabul etmiş olursunuz.

    • ETİ, site kullanım ve gizlilik kuralları sözleşmesinde tek taraflı değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

    • ETİ, bu site ve sözleşmeden doğan haklarını üçüncü şahıslara devredebilir. ETİ grup şirketleri bu sözleşmeden doğan haklardan aynen yararlanabilir.

    • Bu sözleşmeden ve sitenin kullanımından doğan ihtilaflarda ETİ’nin her türlü ticari ve bilgisayar kayıtları münhasır delil olup, ihtilaf halinde Eskişehir Merkez mahkemeleri yetkilidir.